mandag den 9. september 2013

Vinderne af e-læringskonkurrencen

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet i Cadpeoples e-læringskonkurrence med fokus på produktivitets- og effektivitetsforbedringer.



Vinderne blev;
01. Dong Energy A/S
02. BoConcept A/S
03. Danfoss Power Electronics A/S & Marel A/S


Til at udnævne vinderne, har vi haft Co-founder af Innovation Lab Preben Mejer, til at vurdere de enkelte historier.



”Generelt er det nogle utroligt flotte cases, der sætter tankerne i gang og virkeligt formår at demonstrere de positive effekter af e-learning i danske virksomheder.
Der er ingen tvivl om at e-learning i de enkelte virksomheder har gjort en kæmpe forskel, og at det bidrager positivt til både udvikling og bundlinie.

E-learning har gennem de sidste måske 20 år været udråbt til lidt af en frelser, men har endnu ikke rigtigt slået igennem, som det ellers  var spået.
Der er dog rigtig mange virksomheder i det danske land, der har stor succes med implementeringen, og hvor det gør en væsentlig forskel på deres forretning"

Preben Mejer har knyttet følgende kommentar til de udvalgte vinder cases:

"Marel casen viser at de klassiske argumenter for anvendelse af e-learning stadig er gældende og aktuelle".

"Danfoss casen demonstrerer med tydelighed at e-learning er modent til  indgå som en strategisk del af virksomhedernes forretning".

"Jeg hældte umiddelbart mest til Boconcept´s case, fordi den rummer så meget og er så visuel, men omfanget og værdien af DONG Energy´s case, samt den mulig impact det kan have på en offshore branche, der i øjeblikket oplever en voldsom vækst, gjorde udslaget."

Generelt har der været meget stor interesse for konkurrencen og ikke mindst at få sat fokus på effekten af e-learning i erhvervslivet.
Mange har meldt tilbage at de gerne vil fortælles netop deres historie, men at det pga. af travlhed har været svært at allokerer ressourcerne til det.

Den håndfuld historier vi har modtaget, vidner om at der ligger nogle fantastiske effektfulde og positiver oplevelser med e-learning derude, og da det er vores primære mål at få netop dem frem, skyder  vi en ny konkurrence i gang - samme vilkår og med deadline 28.02.2014

Vi I Cadpeople A/S vil gerne sige tak til alle, der tog sig tid til at deltage, vinderne vil blive kontaktet i denne uge med henblik på præmie overrækkelse.

Betingelserne for e-learning konkurrencen med deadline den 28.02.14:
Succeshistorien skal have fokus på den positive effekter af e-læring i virksomheden/organsationen,  i forhold til kriterierne produktivitetsforbedring og vækst og effektivitet i brede termer. Leverandør eller producent af løsningen må ikke nævnes ved navn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar